Maak je geen zorgen.

Hieronder vind je een antwoord op (bijna) al jouw vragen.

Vragen als club

Heb jij vragen over een campagne? Bekijk hieronder dan even de veelgestelde vragen.
De kans is groot dat jij niet de eerste was met een vraag over de campagnes!

Vragen als lid

Heb jij vragen over de producten? Bekijk hieronder dan even de veelgestelde vragen.
De kans is groot dat jij niet de eerste was met een vraag over de producten!

Veelgestelde vragen

SoccerBoxer is een unieke boxershort in jullie clubkleuren, dé nieuwste trend in de kleedkamers  én een leuke manier om extra inkomsten voor de club te genereren. (2 euro per verkochte SoccerBoxer gaat direct naar de club) Als club hoe je niets te doen! Wij regelen het ontwerp, de bestellingen, de betalingen én de levering bij de leden thuis.

 1. Het opzetten van de actie:
  Na een telefonisch kennismakingsgesprek ontwerpen wij een unieke club boxershort en zetten de bestelpagina voor jullie klaar.
 2. De Promotie:
  De club promoot de actie onder hun leden. Hoe meer verkoop, hoe meer inkomsten én plezier. Wij hebben minimaal 50 bestellingen nodig om de productie te kunnen starten, wij ondersteunen de promotie door middel van de webpagina, posters en bierviltjes.
 3. Bestelling:
  Gedurende de actie (een actie duurt 2 weken) kan iedereen veilig online bestellen. De SoccerBoxer is beschikbaar voor heren, dames, jongens én meisjes.
 4. Levering:
  Wij bezorgen de bestellingen netjes bij de leden thuis. De SoccerBoxer past door de brievenbus, dus niemand hoeft hiervoor thuis te blijven. Wel zo makkelijk.

Bel of mail ons om je club door te geven, de rest doen wij.

Per verkochte SoccerBoxer ontvangt de club € 2,-
Het succes van de actie hangt natuurlijk voor een groot deel af van de aandacht die er voor is. Van ons ontvangen jullie een promotie pakket met 4 posters, een stapel bierviltjes en een unieke club bestelpagina. Dit allemaal om zoveel mogelijk leden te enthousiasmeren voor de SoccerBoxer actie.

Voor jullie leden is een SoccerBoxer een bruikbaar en grappig product waarmee zij de club steunen. Het is daarom van belang dat een ieder binnen jullie club op de hoogte is van de actie. Maak gebruik van jullie nieuwsbrief of website, de facebook pagina of de verschillende whats-app training groepjes. Wij helpen hierin door een online bestelpagina in jullie club kleuren voor jullie te maken, posters voor in de kantine of kleedkamers en een stapel bierviltjes voor tijdens de 3e helft.

Denk ook aan familie van leden of oud-leden, gebruik de regio krant of benader de burgemeester, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

De SoccerBoxer is gemaakt van 95% bio washed hoogwaardig katoen en 5% elasthan. De band is gemaakt van comfortabel elasthan en heeft een no-roll technologe waardoor deze niet omslaat.
Verder hebben we ervoor gekozen om voor het comfort geen labels en zijnaden te gebruiken, de boxershort is dus rond gebreid zoals ze dat noemen.
Verder is onze fabriek gecertificeerd volgens de strenge BSCI richtlijnen, hierdoor zijn de rechten van de medewerkers beschermt.

Veelgestelde vragen

Bestellen en betalen gaat simpel en veilig via de bestelpagina van je club. Wij bezorgen je SoccerBoxer dan zo snel mogelijk. Jij kunt gewoon de kroeg in, want het pakje past door de brievenbus. Lekker makkelijk.

Je kunt je clubpagina zoeken via de zoekfunctie op onze site. 

Ontzettende goedzak die je bent! Jazeker kan dat! Je kunt tijdens het bestelproces een alternatief afleveradres selecteren. Jij doet dan de bestelling en betaling, de SoccerBoxer wordt geleverd op het aangegeven afleveradres. 

Ons maatschema volgt de meest gangbare norm in de markt, je kunt dus dezelfde maat selecteren als je normaal doet.
Voor heren en dames zijn de beschikbare maten: XS - S - M - L - XL - XXL.
Voor jongens en meisjes zijn de beschikbare maten: 122-128 / 134-140 / 146-152 / 158-164.

Zolang de voorraad strekt ontvang je de SoccerBoxer binnen 3 werkdagen.

De SoccerBoxer past door je brievenbus, je hoeft dus niet op de bank te gaan zitten wachten. Dit mag wel natuurlijk....

Geen paniek! 

 • Het duurt 3 werkdagen voordat je de SoccerBoxer ontvangt. Valt hier een weekend tussen, dan kan het dus 5 dagen duren.
 • Check even of je bestelling goed is gegaan en het bedrag van je rekening is afgeschreven.

Is er dan nog steeds iets niet in de haak, laat het ons weten, dan helpen we je uit de brand! 

Telefoon: 013-5058007
Mail: info@soccerboxer.com

Goed, beter, best!
Iedereen heeft wel zo'n favoriete boxershort in de kast. Je dag begint goed wanneer die ene boxershort weer schoon gewassen in de kast ligt. SoccerBoxer is zo'n boxershort.

Wil je meer details? Prima!
 De SoccerBoxer is gemaakt van 95% bio washed hoogwaardig katoen en 5% elasthan. De band is gemaakt van comfortabel elasthan en heeft een no-roll technologe waardoor deze niet omslaat. 

We hebben ervoor gekozen om vanwege het comfort geen labels en zijnaden te gebruiken, de boxershort is dus rond gebreid zoals ze dat noemen.

Verder is onze fabriek gecertificeerd volgens de strenge BSCI richtlijnen, hierdoor maken onze collega's de SoccerBoxers met een dikke glimlach op hun gezicht 🙂

Jij, je moeder of je vriendin kunnen de SoccerBoxer wassen op 30 graden. 

Het is het beste voor de SoccerBoxer om deze niet in de droger te doen, maar zelf doen we dat wel. 🙂

Wil je een campagne starten?

Is jouw voetbalclub al aangesloten?

CONTACT

SERVICE

INFORMATIE

SoccerBoxer_Logo _small_wit
Sluit Menu

Deze website gebruikt cookies. Dit zorgt ervoor dat de website net wat beter werkt. Moet kunnen, toch?